Is jouw viervoeter een buitenliefhebber, net als jij dat bent?

Je kent ze wel. Baasjes die echt van de natuur houden en hun viervoeter meenemen.  De honden vinden dat heerlijk. Want een rondje rennen en de frisse wind voelen. Daar kan iedereen wel van genieten natuurlijk. Of jij dat nou bent als persoon, of een dier bent. Dat is een heerlijk gevoel. Vooral nu de zomer voor de deur staat.  Neem vooral de hond mee. Zorg wel voor het juiste materiaal, dat wanneer hij niet los loopt, dat hij niet weg kan lopen.

Een goed tuigje tijdens het hiken.

Wanneer je van de lange wandelingen bent, dan is een tuigje wat fijner voor jouw trouwe viervoeter dan telkens een halsband om zijn nek. Zo kan je lange wandelingen maken zonder dat de hond ergens achter blijft hangen. Een tuigje zit wat strakker om zijn lichaam en zo is hij ook wendbaar. Vooral wanneer hij los mag lopen. Maar je kan hem ook makkelijker en sneller pakken.

Maar wat is een goed merk?

Natuurlijk wil je wel gaan voor het beste. Neem bijvoorbeeld Hurtta. Een merk dat alles heeft voor jouw viervoeter wanneer je gaat voor lange wandelingen of jouw viervoeter overal mee naar toe neemt. Dan wil, en ga, je voor het beste. 

Klaar voor de lange wandelingen en mooie vakanties. 

Dus waar gaat jouw volgende wandeling, of vakantie, naar toe? Jij bent in ieder geval goed voorbereid op wat komen gaat. Of dat nou een regen bui is, een hoop zon of een minder goede ondergrond. Jij bent klaar om te gaan met jouw trouwe viervoeter. 

Leg de herinneringen vast.

Het mooie aan wandelingen, en eventuele vakanties, is dat je het altijd vast moet leggen. Je kan je de mooie plekken en wandelingen altijd goed herinneren nog maximaal half jaar nadat je terug bent. Maar daarna wordt het al snel een grijs gebied. Ja het was mooi, maar de details worden met de dag vager. Leg daarom alles goed vast. Maak foto’s, film het desnoods en kijk het later terug met vrienden en familie. De mooie verhalen kan je dan vertellen en je kan nog even in gedachten terug naar de mooie momenten.

Geniet eerst van mooie wandelingen met jouw trouwe viervoeter, voordat je na gaat denken over vakanties. Maar denken aan vakanties kan natuurlijk altijd. Want waar zou jij jouw viervoeter mee naar toe willen nemen? Wordt het Spanje, Frankrijk, Italië of toch een ander land?

Geef een reactie