Altijd hip met deze tips

Sommige mensen zien er gewoon altijd hip uit. Als ze aan komen lopen lijkt het net alsof er een of andere celebrity op je af komt lopen. Hun kledingkast ziet eruit als die van een blogger en je blijft je maar afvragen waar ze dat ene unieke item vandaan hebben gehaald. Gelukkig heb ik tips voor als jij er ook zo hip uit wil zien! Ik kan jullie vertellen hoe je een geweldige outfit kan creëren en welke merken je absoluut in je kast moet hebben hangen. Lees snel verder voor mijn tips!

Chic maar stoer

Mijn tip voor een geweldige outfit is simpel. Het is belangrijk om je outfit chic te houden, dus niet ordinair of te bloot. Maar daarnaast staat het heel cool als je in ieder geval een stoer item in je outfit hebt zitten. Denk bijvoorbeeld aan een mom jeans met rafels aan de onderkant gecombineerd met een chique blouse. Of een nette broek en blouse met een stoer spijkerjasje. En dan weer hele chique oorbellen erbij! Dit is wat bloggers ook veel doen en zorgt dat je er gelikt uitziet, maar nooit tuttig.

Merken

Een tijdje was merken dragen niet meer zo in de mode. Of in ieder geval; merken dragen kon wel, maar het logo moest het liefst zo klein mogelijk zijn. Inmiddels is merken dragen weer helemaal terug van weggeweest. Een groot logo is niet meer opscheppen, maar is gewoon heel cool! En merkkleding hoeft absoluut niet duur te zijn. Dsquared2 kan je bijvoorbeeld op de website van Winkelstraat kopen in de sale! Hou dus goed de sale en andere outlets in de gaten als je budget niet zo groot is. Maar als je het geld wel hebt, ga dan gewoon voor de items die nieuw zijn of die je het coolst vindt!

Dag- of avondlook

Tot slot is mijn tip om onderscheid te maken in je looks overdag of ’s avonds. Overdag kan je er makkelijk wat meer casual uit zien. Als je helemaal opgetut op school of je werk aankomt vinden ze dat misschien overdreven. En jezelf casual kleden is natuurlijk veel comfortabeler. Maar als je ’s avonds uiteten gaat of cocktails gaat drinken mag je jezelf zeker wel even goed mooi maken. Niet alleen om indruk te maken op anderen, maar ook gewoon voor jezelf. Je zit dan hartstikke lekker in je vel en hebt een heerlijke avond. Dus maak jezelf mooi en geniet!

Geef een reactie