schoenen-kopen

Prachtige schoenen voor deze zomer

Als we in de winkels kijken valt ons op dat de mannenafdeling vaak in het niet valt bij de dames afdeling. Het lijkt wel of er voor mannen veel minder aanbod is qua kleding dan voor vrouwen maar hoe komt dit toch? Menig man heeft vaak bijna meer schoenen in de kast staan dan vrouwlief. Heb je een kleinere schoenencollectie dan de gemiddelde man? Dan helpen we je graag een handje om die een beetje uit te breiden. In dit blog dan ook een aantal prachtige exemplaren voor mannen die in jouw kledingkast thuis horen.

De sneaker

De sneaker is zo’n schoen die je eigenlijk altijd en overal kan dragen, zeker als je een man bent. Misschien daarom ook wel dat er een minder aanbod is voor de man. Sneakers zijn er in vele soorten, modellen, kleuren, etc. zodat er eigenlijk altijd wel een geschikte is voor jouw outfit. De sneakers is daarnaast een prima item voor de zomer en past perfect onder die ene korte broek die alweer te lang in de kast hangt. Vooral van een paar goede witte sneakers worden we in de zomer erg blij.

Instappers

Ooit gehoord van bootschoenen aka instappers? Deze schoenen hadden tot voor kort nogal een oud bollig imago omdat vroeger vooral oudere deze schoenen droegen. Gelukkig is het oud bollige imago helemaal weggewassen en zijn deze schoenen dé perfecte schoen voor aankomende zomer. De schoen is lucht, makkelijk aan te doen en vooral heel stijlvol. Ook deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Als je deze schoenen wilt kopen verdiep je dan goed in het aanbod. De ene schoen is namelijk nog leuker dan de ander. Wij zijn vooral groot fan van de fluwelen bootschoenen in de marine blauwe kleur. Deze schoen is daadwerkelijk bij iedere outfit te dragen.

Slippers

Met een paar slippers zit je eigenlijk altijd wel goed. Met deze gemak schoenen onder je outfit zie je er casual en stoer uit. Vooral op vrije dagen of vakantie zijn slipper de ideale footwear. Gemakkelijk aan en uit te doen, ze worden niet snel vies en lopen vaak ook nog heerlijk. Perfect voor een dagje strand dus. Vergeleken met vroeger hebben de slipper een flinke ontwikkeling doorgemaakt, vooral als we kijken naar de uitstraling. Tegenwoordig bestaan er naast de teenslipper en badslippers nog veel meer modellen waar wij stiekem grote fan van zijn. En, ga jij minimaal een paar van deze schoenen kopen?

Geef een reactie