Verhaal letselschade kosteloos met een letselschade specialist

Soms gebeuren er in het leven hele nare dingen, en heb je dan wat hulp nodig om er weer bovenop te komen. Zo ook in het leven van mijn neef. Hij is een zelfstandig ondernemer. Hij heeft een eigen bedrijf wat goed loopt en waar hij volledig van afhankelijk is. Het is dan ook enorm belangrijk dat het bedrijf financieel gezond blijft. Daarnaast is hij degene die van enorme waarde is voor het succes van het bedrijf, dus hij moet zichzelf goed beschermen. Toch sloeg het noodlot toe. In een ongeval veroorzaakt door een ander persoon raakte mijn neef gewond. Een whiplash om precies te zijn. Hij is er inmiddels gelukkig al weer aardig bovenop, maar een lange tijd was hij niet in staat om te werken. Dit heeft een grote impact gehad op de financiële gezondheid van zijn bedrijf. Om van zo’n treurig ongeval waar hij niet eens schuld aan had helemaal onderuit te gaan is natuurlijk verschrikkelijk. Daarom heeft hij een letselschade specialist ingeschakeld om compensatie te ontvangen. Vandaag schrijf ik een blog over letselschade en specialisten die je kunnen helpen als jij ook in zo’n ongelukkige situatie bent beland.

 

Wat houdt letselschade precies in?

Letselschade is schade in de vorm van letsel. Dit kan zowel fysiek als mentaal letsel zijn. Zulk letsel is dan het gevolg van een ongeval. De gevolgen van letselschade zijn bijvoorbeeld tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. In het geval van mijn neef ging het om tijdelijke arbeidsongeschiktheid. Dit hield in dat hij even niet heeft kunnen werken, terwijl zijn bedrijf afhankelijk van hem is.

 

Wat zijn de voordelen van een letselschade specialist?

Vanwege het feit dat mijn neef een zelfstandig ondernemer is, is zijn inkomen deels afhankelijk van zijn mogelijkheid om te werken. Door zijn tijdelijke arbeidsongeschiktheid heeft hij veel winst misgelopen, wat automatisch resulteerde in minder inkomen. Een letselschade specialist helpt je om te bereken wat de precieze schade is die je hebt geleden en vertaalt dat naar een financiële compensatie. Door middel van een advocaat kun je dan dit bedrag terugkrijgen na een rechtszaak of schikking. Een letselschade specialist in de arm nemen is dus erg interessant als je veel geld en of inkomen bent misgelopen door een ongeval!

 

Waar vind je een goede letselschade specialist?

Een goede letselschade specialist is belangrijk om te krijgen waar je recht op hebt. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken heel veel experts. Deze zijn actief door heel Nederland en kunnen je kosteloos informeren voor advies of antwoord op vragen. Ook zijn ze gespecialiseerd voor verschillende situaties, ook als u geen zelfstandig ondernemer bent!

 

Geef een reactie