Sitemap - Taal: Fr / Nl HOME
Portfolio
Portfolio
Oplossingen PortfolioTarieven & promotiesUitgeversNieuwsOver BEWEBContact
print
HOME / Portfolio / Websites / DH.be

Bookmark and Share

de belangrijkste franstalige nieuwssite in belgie

Beschrijving Specifieke producten  
  • 356.100 sessions/day
  • 50.840.000 imp/month
( cimed site, sept-oct 2013 )
Dankzij een bliksemsnelle groei in 2009 prijkt DH.be voortaan bovenaan de ranking van infosites in Franstalig België.

De sleutel van dit succes? Een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand informatief aanbod, maar ook de bijzondere eigenschap om de infosite van de ‘rechtstreekse’ berichtgeving te zijn. Hierdoor is het de website bij uitstek voor grote sportieve evenementen en het laatste nieuws, het heet van de naald.

DH.be is uitgebreid en gespecialiseerd. Het is enerzijds de favoriete nieuwssite van de overgrote meerderheid tussen 18 en 54 jaar. Dat heeft het te danken aan het compleet en toegankelijk algemeen nieuwsaanbod. Anderzijds blijft het dé referentie voor sportliefhebbers, met de laatste nieuwe updates over alle sporten, live competitieverslagen en scoreboards in real time. Maar DH.be is ook de website waar bezoekers alles te weten komen over celebrities en reality tv, waardoor het ook bij het jonge en vrouwelijke publiek erg gesmaakt wordt.

De website van La Dernière Heure heeft de macht om gemeenschappen te verenigen, opmerkingen uit te lokken en het volk massaal enthousiast te maken. DH.be positioneert zich volkomen natuurlijk als uiterst populair medium voor campagnes met interactiviteit en call to action.

 
Formaten Profielen
 
No metriprofile data
 
 
Tarieven *
Beschikbare formaten
* Price by CPM (excepted eventual specific formats or products)
Onderstaande exclusieve oplossingen zijn ook beschikbaar op DH.be :

1. Wallpaper Branding

Wallpaper Branding, het exclusieve formaat dat BEWEB op de markt brengt, garandeert uw merk of product een uitzonderlijke zichtbaarheid dankzij een communicatieruimte die perfect is aangepast aan uw ambities.

Ideaal voor alle campagnes om uw naambekendheid of uw imago te verbeteren dankzij het heel grote formaat en de uitstekende positionering. Bovendien garandeert Wallpaper Branding u een totale exclusiviteit (100% SOI) op de pagina’s in kwestie (1).(1) uitgezonderd Cinebel / Cinenews.


> Meer weten over de Wallpaper Branding


2. Rising Stars formaten

U bent op zoek naar een speciaal formaat? U hebt meer ruimte nodig om uw creativiteit tot uiting te laten komen?

Probeer dan meteen een van de 6 nieuwe IAB Rising Stars formaten uit die beschikbaar zijn op DH.be. Deze innoverende, aantrekkelijke en interactieve formaten zijn uw handige hulp om probleemloos uw eerste stappen te zetten in de Online Advertising van de nieuwe generatie. Uiterst informatief en impactvol voor uw doelgroep … en een opsteker voor uw campagneresultaten.


> Meer weten over de 6 IAB Rising Stars formaten